Jubileumboek

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de vereniging in 2011 werd een jubileumboek uitgebracht met een zeer uitgebreide geschiedenis van de vereniging. Dit boek kan nog steeds besteld worden.

Dank u voor het applaus !


… is een boek over de geschiedenis (1911 tot 2011) van Koninklijke Toneelkring Vreugd in Deugd Lede


… brengt in 4 bedrijven het boeiende verhaal van 100 jaar toneelleven door en voor de mensen van Lede


… geeft een overzicht van de verschillende producties die u en vele anderen onvergetelijke avonden hebben bezorgd


… is een lees- en kijkboek met meer dan 200 pagina’s in kleur, rijkelijk geïllustreerd met bijna 300 afbeeldingen waaronder meer dan 250 foto’s

 

WIE DIT UNIEKE BOEK WENST KAN DIT BESTELLEN

KOSTPRIJS € 30

 

Bestellen kan door overschrijving op rekening IBAN: BE88 0682 1662 1841 van Toneelkring Vreugd in Deugd Lede met vermelding "JUBILEUMBOEK”

 

eventuele verzending aan huis met postpac tegen supplement van € 7,50

Dit prachtige boek is naar analogie met een toneelstuk opgebouwd uit bedrijven:

1ste bedrijf: de geschiedenis van een toneelvereniging met een chronologisch overzicht van de belangrijkste evoluties die Vreugd in Deugd onderging van 1911 tot 2011.

3de bedrijf: geen toneel zonder de inzet van mensen waarbij aandacht wordt besteed aan de mensen die Vreugd in Deugd m(a)ak(t)en tot wat zij is. Met een blik achter de schermen en interviews met medewerkers van vroeger en nu.

2de bedrijf: de producties met een overzicht van meer dan 170 producties waarvan nog gegevens bewaard zijn rijkelijk geïllustreerd met uniek (foto)materiaal en met vermelding van de volledige rolverdeling per productie.

4de bedrijf: op een rijtje met een overzicht van alle mensen die ooit meespeelden met vermelding van de producties waarin zij meededen en welke rol ze erin vertolkten.

Reservatielijn: 0497-29.39.83